Vi är Axaltior

Vårt team består av mycket erfarna ledare, pedagoger och coacher. Samtliga i teamet har över 20 års erfarenhet från att arbeta med individ-, team- och ledarutveckling både i affärslivet, idrotten och inom Försvarsmakten. Flera av oss är entreprenörer och har startat och drivit flertalet företag samt arbetat på större multinationella företag.

 • Anton Lind

  Partner

  Anton har arbetat i ledande befattningar inom Försvarsmakten och näringslivet det senaste 25 åren. Som entreprenör har han startat ett 20-tal bolag och anställt över 8000 medarbetare.

 • Jessica Lagerqvist

  Partner

  Jessica har 20 års erfarenhet av olika ledarroller med verksamhets-, budget- och personalansvar, Jessica har strukturerat om företag, byggt upp företag från start samt utvecklat affären och verksamheten.

 • Maria Lind

  Partner

  Maria har 20 års erfarenhet av individ-, grupp- och ledarutveckling. De senaste 15 åren har hon coachat mer än 5 000 personer till att identifiera sina mål, skapa handling och uppnå hållbara resultat.

 • Fredrik Stenbeck

  Fredrik Stenbeck

  Partner

  Fredrik har 25 års ledarerfarenhet, från Försvarsmakten till multinationella företag. Han har startat flertal bolag och haft flera av världens största företag som kunder. Fredrik har även gedigen erfarenhet som rådgivare åt tech-startups och investerare.

 • David Söderstedt

  David Söderstedt

  Konsult

  David har bred och gedigen bakgrund med 15 år inom IT, logistik, bemanning, ledarskap, utbildning, skadeförebyggande verksamhet och filmskapande. En bredd som ger helhetsperspektiv på många problem.

Våra kunder vill ha mer

Jobba med oss Vi växer

Är du intresserad av att jobba med individ- ledar- ooch team-utveckling? Våra kunder är företag i alla storlekar och då vi växer behöver vi bli fler som coachar våra kunder mot bättre ledare och starkare team. Vill du ansluta dig till Axaltior? Hör av dig. Antingen direkt till någon av våra partners eller via formuläret.

Kontakta oss

Vi älskar att prata ledarskap, team- och personlig utveckling. Vi älskar även att ta ansvar för våra insatser och jobbar långsigktigt och alltid med konkreta mätbara mål. Om du brinner för detta också, varför inte kontakta oss.

Adress

Gustavslundsvägen 12

167 51 Bromma

Sverige